Personlig trener

Personlig trening på Heia!

Vi som jobber som personlige trener på HEIA er stolte av jobben vår og kundene vi har. Vi heier på dem slik at de når målene de setter seg, og det er naturligvis ikke det eneste vi gjør.
Vi bruker den utdannelsen og kunnskapen vi har om menneskekroppen og -sinnet og om trening og øvelsesmangfold, slik at vi kan gi hver enkelt AKKURAT den treningen som trengs.

Og vi er her, ofte og mye, slik at du kan spørre oss om råd og tips eller bestille en gratis veiledningstime.
Vi gleder oss!


Vårt PT team har en høy og allsidig kompetanse. Relevant utdanning kombinert med bred erfaring og ikke minst en positiv personlighet, gir deg et perfekt utgangspunkt for at du skal lykkes. Vi deler en felles filosofi om komplett helse, balansen mellom fysisk og psykisk styrke kombinert med et friskt, sunt og godt kosthold.

Ønsker du å investere i din egen private personlige trener, som er med deg hele veien mot målet, tilbyr vi ulike PT medlemskap for dette. 3 mnd, 6 mnd eller 12 mnd med en personlig trener vil sørge for at du når dine mål enda raskere, morsommere og mer effektivt! å få hjelp til å yte det lille ekstra - hver gang, utgjør en stor forskjell over tid.

Vi kan hjelpe deg, uansett utgangspunkt og mål.

Ved å bruke PT vil du lære mye om trening, kroppens funksjoner og ikke minst om deg selv slik at du får bedre selvinnsikt. Dette gir deg selvtillit, utvikler din selvdisiplin slik at du kan ta valg og prioritere helse, fornuftig kosthold og trening i hverdagen. I tillegg vil du kunne trene med høy kvalitet også når du trener alene.

Vil du vite mer kan du sende oss en beskjed her:

 
 
 
 
 

Vil du komme i gang med trening nå? Du kan bestille personlig trener her.


Vi ta kontakt med deg så raskt det lar seg gjøre, så vi kommer i gang!